Mind set /omschakeling
Blijf op de hoogte en volg Sherwin en Ans
11 September 2014 | Kroatië, Grgomičić
Het zou maar 1,5 uur rijden zijn en we zouden de volgende dag vanuit Zadar een all in cruise maken naar de 'Kornati eilanden',een beroemde nationale park tegenover midden Dalmatië met heel veel kleine en grotere eilandjes langs de Adriatische kust met kraak helder water.
Door kenners zijn we echter geadviseerd om vanuit Biograd, een dorpje eerder(vanuit Trogir gezien) deze cruise te nemen omdat hiervandaan de cruise naar de eilanden veel mooier zou zijn. Bij aankomst in Biograd het eerste de beste tourbureau ingedoken om het e.e.a te bespreken,... maar,... er zou geen één boot vertrekken naar de eilanden vanwege het slechte weer op komst, de man van het bureau zei dat we deze cruise op onze buik konden schrijven, later nogmaals navraag gedaan in Zadar inderdaad, er was geen een boot te vinden die ging varen!
En ja hoor,...kort daarna regen, regen, onweer en onweer de hele middag en avond tot de volgende ochtend.......vandaag zelfde laken een pak,...we gaan maar kaas proeven.... wijn proeven.... ach het is even een mind set....Er is hier ook een shoppingmall Ans kan niet wachten om daar troost inkopen te doen!
11 September 2014 - 20:50
Ria Plasmans:
Ohhh wat zonde zeg ! Gelukkig hadden jullie een goed alternatief. Ik hoop dat kaas en wijn gesmaakt hebben . Ben benieuwd naar jullie volgend verslag met nog meer verrassingen. Doei. -
11 September 2014 - 21:31
Aad De Ruijter:
Echt zonde. hoop toch echt dat je een alternatief hebt gevonden. En winkelen kan gelukkig altijd.
Maak er wat moois van en wij zullen duimen voor wat beter weer.