Een zonnige dag in Madrid
Door: Shans
Blijf op de hoogte en volg Sherwin en Ans
28 December 2012 | Spanje, Madrid
Vanuit het centrum met de teleférico(kabelbaan) naar Lago de Campo, een groot meer en grote stadspark aan de rand van Madrid, erg leuk om te doen en genoten van het uitzicht vóór, tijdens en bij het stadspark.
Daarna via plaza de España naar het Palacio Real(koningklijke Paleis) en zouden bij Koning Juan Carlos op de koffie gaan. Hij was er want de vlag wapperde boven het paleis. Jammer genoeg heeft hij het op het laatste moment af laten weten; wij moesten het doen met de schitterende uitzicht over Madrid en de koningklijke tuinen.
Wij proberen de ritme van de Madrileñen te hanteren en hebben dus voor ons doen laat(15.30) gelunched. Deze hebben we genuttigd bij 'Museo de Jamón', oftewel het 'Ham museum'. Hier zaten wij aan de Échte Iberico ham en de spaanse 'Churrízo'. Heerlijk. hierna geshopped, gewandeld en genoten van de schitterende koloniAe gebouwen die Madris rijk is.
Moe en voldaan terug naar het hotel, even bijkomen om vanavond pas rond 22.00 te gaan dineren, want de Madrileñen dineren pas ná 22.00!
28 December 2012 - 19:49
Dat klinkt goed allemaal! Ben jaloers hoor! Groetjes van de buurtjes -
28 December 2012 - 22:46
Ria:
Hey luitjes,
lees hier dat jullie weer genieten, goed zo !!
Ga zo door.
groetjes Hans en Ria
29 December 2012 - 01:04
Ruud En Mariena:
Beter weertje dan hier.
het mot-regende de hele middag, dus helemaal niet jaloers of zo ;-)
Heb het goed samen,
Groetjes Ruud en Mariena -
31 December 2012 - 10:16
Ria En Frans:
Zo te zien hebben jullie het naar je zin, lullig dat de koning op het laatste moment verstek liet gaan,in ieder geval fijne jaarwisseling,
knuffel ,Frans en Riet.